Verkoopexpositie en Kunstveiling 9-11 mei: Download de veilingcatogus

Op 9, 10 en 11 mei organiseren de kunstenaars van ‘Grensverleggers’ een expositie en veiling van hun werk. In Rozendaal is er dan werk te koop dat vaak op exposities te zien was en nu voor een gunstige prijs gekocht kan worden. De entree van dit evenement is gratis; kijkdagen zijn op 9 en 10 mei (13.00 – 17.00 uur). De groep bestaat uit Ab Marte, Suzanne Compaan, Betty Disco & Miriam van der Linden, Hubert van Soest, Joris Kelderman, Rob Chevallier, Hans de Raad en Sybrecht Bosker. Deze professionele kunstenaars maken actueel en conceptueel werk op basis van hergebruik van materialen. Duurzame kunst dus met een kritische kijk op de huidige maatschappij.
De veiling is een unieke kans om nieuw en ouder werk van de Grensgangers groep bij elkaar te zien. En om actuele, duurzame kunst te kopen voor een prettige prijs. De veilingcatalogus bevat 108 kunstwerken.

VEILINGCATALOGUS-ROZENDAAL-2024       Downloaden

 

Info over de veilingprocedure
Alle werken zijn te zien, maar niet alles wordt geveild. Bij een aantal kunstwerken hangt een papier met daarop een vaak zeer gunstige startprijs. Bieders kunnen een hoger bod invullen en uiteraard hun naam. Bieden kan tot de veiling begint, dus uiterlijk tot zaterdagmiddag 14.00 uur. Deze kunstwerken kun na afloop van de veiling tegen betaling opgehaald worden.

Een aantal kunstwerken is geselecteerd voor de kunstveiling. Ook deze werken zijn op de kijkdagen te zien, maar hier kan dus niet vooraf op geboden worden. De veiling van deze kunstwerken door veilingmeester Hans Both is op zaterdagmiddag 11 mei van 14.00 tot 16.00 uur. De geveilde kunstwerken kunnen na afloop van de veiling en na betaling opgehaald worden. Entree gratis; er is koffie en thee.