Verkoopexpositie/Kunstveiling

Noteer alvast in de agenda: 9, 10 en 11 mei. Dan is er in Rozendaal, bij Arnhem, prachtige, professionele kunst te zien en te koop. Een unieke kans om nieuw en ouder werk van de grensgangers groep bij elkaar te zien. En om actuele, duurzame kunst te kopen voor een prettige prijs.

In de Rozendaalse kerk is er op 9 mei en 10 mei een kijkdag (13.00-17.00 uur, entree gratis; er is koffie en thee). Alle werken zijn te zien, maar niet alles wordt geveild. Bij een aantal kunstwerken hangt een papier met daarop een vaak zeer gunstige startprijs. Bieders kunnen een hoger bod invullen en uiteraard hun naam. Bieden kan tot de veiling begint, dus uiterlijk tot zaterdagmiddag 14.00 uur. Deze kunstwerken kun na afloop van de veiling tegen betaling opgehaald worden.

Een aantal kunstwerken is geselecteerd voor de kunstveiling. Ook deze werken zijn op de kijkdagen te zien, maar hier kan dus niet vooraf op geboden worden. De veiling van deze kunstwerken door veilingmeester Hans Both is op zaterdagmiddag 11 mei van 14.00 tot 16.00 uur. De geveilde kunstwerken kunnen na afloop van de veiling en na betaling opgehaald worden.

Download hier het persbericht: Persbericht-Verkoopexpositie-en-kunstveiling-9-11-mei-in-Rozendaal